Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Consiliul Judeţean Olt va investi şapte milioane lei pentru spitalul slătinean
,12 februarie 2015,00:06 nr. afisari:1546
Anul acesta bugetul Consiliului Judeţean (CJ) Olt este mai mare cu circa 16 milioane lei faţă de cel din anul precedent, astfel  vor fi alocate sume mai mari faţă de anul precedent pentru investiţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Consiliul Judeţean Olt va investi şapte milioane lei pentru spitalul slătinean, bani ce vor fi alocaţi cu scopul reabilitării şi dotării cu echipamente medicale a secţiilor Neonatologie şi Pediatrie şi va fi începută reabilitarea pavilionului central al unităţii spitaliceşti. 
 
Anul acesta, spre deosebire de anii trecuţi, Consiliul Judeţean Olt câştigă aproximativ 16 milioane lei. Aceşti bani în principal se vor vedea în investiţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde am alocat suma de şapte milioane pentru Neonatologie şi Pediatrie şi începerea reabilitării şi dotării corpului central.
A declarat pentru AGERPRES, vicepreşedintele CJ Olt, Marius Oprescu
 
De asemenea vor fi alocate sume mai mari şi pentru reparaţia şi întreţinerea drumurilor judeţene. În comunele judeţului urmează să fie efectuate lucrări pentru reabilitarea unui podeţ din beton în comuna Nicolae Titulescu, pentru consolidarea şi refacerea unor drumuri afectate de alunecări de teren în comuna Cungrea, în comuna Teslui şi în comuna Dobroteasa precum şi pentru refacerea unui pod din beton în comuna Ipoteşti. 
CJ Olt a alocat fonduri şi pentru finalizarea lucrărilor de reabilitare a secţiilor expoziţionale ale Muzeului Judeţean Olt. 
 
Avem şi o sumă mai mare alocată pentru întreţinerea drumurilor judeţene. Anul acesta, în iunie trebuie să finalizăm reabilitarea secţiilor expoziţionale ale Muzeului Judeţean Olt, am prins în buget şi bani pentru refacerea exterioară. Din excedentul de 30 milioane lei, o parte vor fi folosiţi pentru acoperirea unor investiţii în curs, cum este cea în sistemul integrat de management al deşeurilor.
A mai explicat Oprescu
 
Curs valutar BNR - 18-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj