Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
CFR Marfă - cronica altei privatizări eşuate
,30 octombrie 2013,23:40 nr. afisari:1805

“Din păcate pentru cei 11.000 de angajaţi ai CFR Marfă, Guvernul României nu a dorit sau nu a vrut să răspundă întrebărilor pe care PDL le-a pus în legătură cu această privatizare eşuată”, a comentat deputatul Ştefan Stoica după ce Camera Deputaţilor a respins, marţi, moţiunea simplă iniţiată de 72 de deputaţi PDL şi PPDD, intitulată “CFR Marfă - cronica altei privatizări eşuate”.

Prin depunerea acestei moţiuni, doream să aflăm de la Guvern ce se va întâmpla cu cei 11.000 de angajaţi ai CFR Marfă, cine îşi asumă răspunderea pentru hotărârea de Guvern care a dus la eşuarea privatizării şi când va fi reluat procesul de privatizare.
A subliniat Stoica

Referindu-se la acest eşec al Guvernului, Ştefan Stoica sublinia într-o declaraţie politică faptul că: “Din păcate pentru economia României, cu nu mai puţin de o săptămână în urmă am asistat la un alt eşec de proporţii marca USL. Un eşec ale cărui ecouri vor depăşi, de această dată, cu siguranţă graniţele României mai mult decât eşecul anterior al privatizării Oltchim, ştirbind şi chinuind şi mai mult o economie şi aşa îngenuncheată de politicile acestei guvernări a USL”.

În declaraţia sa politică, deputatul PDL afirmă:
Privatizarea a fost mai degrabă un întreg circ marca USL, în care fiecare arată cu degetul către fiecare, sustrăgându-se de la responsabilităţi.

Ştefan Stoica amintea în acest context că “acest proces a fost infectat de către USL încă de la bun început, când, deşi acesta era în derulare şi o parte din investitorii străini au ales să se retragă, Guvernul a şters datoriile companiei prin convertirea acestora în acţiuni ale statului, după depunerea ofertelor de privatizare, schimbând astfel regulile în timpul jocului”.

Eşecurile actualului Guvern - Oltchim, CFR Marfă şi celelalte - ne arată tuturor realitatea şi care au fost de fapt adevăratele ţinte ale proiectului de guvernare a USL, ce s-a dovedit a fi doar o mare capcană pentru întreg poporul român.
A concluzionat deputatul PDL Ştefan Stoica

BIROUL DE PRESĂ
AL PDL DOLJ

 
Curs valutar BNR - 18-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj