Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Subprefectul Felix Manta , finul puşcăriabilului Adrian Duicu –Oare ar fi putut ajunge subprefect dacă nu l-ar fi avut cumătru pe Duicu?
Subprefectul Felix, finul lui Duicu, îşi va pierde funcţia?
Iulian Gogonea ,19 februarie 2015,00:04 nr. afisari:2443
Bursa zvonurilor arată că subprefectul de Mehedinţi va fi înlocuit din funcţie. Contactat telephonic, prefectul Nicolae Drăghiea a spus că nu este nimic adevărat şi că nu trebuie să ne luăm după zvonuri. Dar, oare, dumnealui hotărăşte în privinţa schimbărilor  de subprefecţi sau şefii săi cei mari de la Bucureşti? 
 
Felix Manta, subprefectul PSD de Mehedinţi , finul baronului social democrat Adrian Duicu, ar putea fi înlocuit din funcţie. Cel puţin aşa se vehiculează la bursa zvonurilor în Severin. În cărţi ar fi Andrei Stănişoară, consilier local independent în CL Drobeta- Turnu Severin. Tatăl lui Andrei, Mihai Stănişoară, parlamentar cu state vechi, a trecut de partea lui Tăriceanu împreună cu alt parlamentar de Mehedinţi, Ion Cupă. Aşa că nu este exclus să negocieze la Bucureşti o funcţie importantă pentru fiul său. Căci premierul Ponta are nevoie de o susţinere parlametară solidă în cazul moţiunii de cenzură anunţate de PNL. 
 
Iar votul lui Stănişoară şi al lui Cupă , parlamentarii de Mehedinţi ai  lui Tăriceanu, e foarte important în echilibrul fragil al puterii politice. Contactat telephonic, ieri, prefectul de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea, a dezminţit categoric această informaţie: ,,Cine a anunţat aşa ceva? Nu este nimic adevărat”, ne-a declarat, ieri, prefectul de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea. Însă, se ştie clar că nu prefecţii schimbă subprefecţii ci ,,Bucureştiul”. Oricând Felix Manta se poate trezi la fel ca fostul subprefect de sorginte liberală  Octavian Tuţu , că e detaşat inspector guvernamental sau chiar subprefect  în alt judeţ
 
Săracul subprefect,   n-are casă,  n-are masă 
 
Subprefectul Felix Manta este sărac lipit în declaraţia de avere din data de 7 -04 -2014. Pe scurt n-are casă, n-are masă. În plus mai are şi datorii. Concret în declaraţia de avere de pe sit-ul Prefecturii Mehedinţi, Felix Manta scrie că are un teren arabil în localitatea Baloteşti, în suprafaţă de 1.000 mp, cumpărat în anul 2007. 
 
Cu mânuţa lui, el scrie că nu deţine nicio locuinţă, casă sau clădire. În schimb are o maşină marca ,,Peugeot” , an fabricaţie 2007. El nu are conturi în bancă, bijuterii sau alte bunuri şi nu a împrumutat cu bani pe nimeni. În schimb scrie că a înstrăinat-vândut un apartament în anul 2013 unei persoanei , cu suma de 43.300 de euro. Ce a făcut cu aceşti bani numai el ştie! I-o ţine la saltea, căci în bancă nu-i are!  De la BRD , în anul 2008 , Felix Manta a contractat un credit în valoare de 34. 122 de lei  scadent în anul 2018. 
 
Curs valutar BNR - 18-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj