Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Poliţistul Lohon, avansat la gradul de comisar ,,la excepţional”
Iulian Gogonea ,29 martie 2015,23:57 nr. afisari:2266

Fostul  jurnalist e priceput în a gestiona  relaţia cu presa şi ştie  să facă imagine bună Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi. Pentru asta Nicolae Lohon  îşi primeşte răsplata cu vârf şi îndesat din partea şefilor săi.
Un număr de 37 de poliţişti de la IPJ Mehedinţi au fost înaintaţi în grad pentru merite excepţionale sau la termen. Printre ei şi purtătorul de cuvânt al instituţiei , Nicolae Lohon, fost jurnalist,  care acum nu mai este subcomisar  ci comisar de poliţie . El a fost avansat în grad pentru merite excepţionale în activitatea de poliţist .

Pentru merite excepţionale în activitatea profesională, ofiţerii de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi se recompensează cu avansarea în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim astfel. În gradul de comisar de poliţie ,  subcomisar de poliţie Jiplea Eugenia,  subcomisar de poliţie Lohon Nicolae, în gradul de subcomisar de poliţie,  inspector principal de poliţie Georgescu Mihai Nicolae, inspector principal de poliţie Mihai Titu Valentin.
A declarat comisarul  şef Romulus Opriţa  comandantul IPJ Mehedinţi

Comisarul-şef Opriţa  a anunţat apoi numele tuturor celor 37 de poliţişti înaintaţi în grad înainte de termen sau la termen.

Poliţiştii, lăudaţi de autorităţi

Prezente la eveniment  autorităţile locale şi judeţene au adus cuvinte de apreciere poliţiştilor mehedinţeni.

De-a lungul celor aproape două secole de existenţă, Poliţia Română a jucat un rol fundamental, în apărarea statului de drept constituind unul din principalii furnizori de ordine şi siguranţă publică. Un stat puternic se bazează pe ordine şi respect faţă de lege. De multe ori aceste valori nu se impun cu uşurinţă, ele sunt rolul unor bătălii pe care le purtăm zilnic cu cei care dispreţuiesc şi încalcă aceste principii.
A spus prefectul judeţului Mehedinţi, Nicolae Drăghiea

Anul 2014, un an în care Poliţia Română şi-a făcut datoria şi a îndeplinit obligaţiile prevăzute de lege. Vă rog să faceţi acelaşi lucru şi în 2015, deşi lucraţi în condiţii dificile, în condiţii atât de dificile încât v-aţi obişnuit, deja, cu ele şi le consideraţi normale, însă, evident, că atunci când vă faceţi datoria trebuie să primiţi felicitări şi respect din partea mea, ca reprezentant al Consiliului Judeţean Mehedinţi.
A arătat şi Aladin Georgescu – preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Mehedinţi

Îmi manifest respectul deosebit faţă de munca dumneavoastră, faţă de eforturile pe care le depuneţi în menţinerea echilibrului social, în asigurarea unui climat de ordine şi disciplină în societate.
A declarat în faţa poliţiştilor mehedinţeni Cornel Popescu, preşedintele Tribunalului Mehedinţi

Dumneavoastră reuşiţi să ne asiguraţi nouă, cetăţenilor şi mă refer la municipiu, un climat de linişte. Poate că munca noastră, a  administraţiei locale se întrepătrunde cu a dumneavoastră, noi, dacă avem obligaţia să asigurăm condiţii civilizate pentru cetăţeni, pe domeniul public, dumneavoastră aveţi obligaţia, împreună cu ceilalţi colegi de la Poliţia Locală să asiguraţi un climat de linişte şi siguranţă cetăţenilor.
A declarat la rândul său  primarul Severinului  Constantin Gherghe, prezent la sediul IPJ Mehedinţi

 
Curs valutar BNR - 18-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj