Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
Pistă pentru biciclişti, la Drăgoieni
Ionela UNGUREANU ,27 ianuarie 2015,00:21 nr. afisari:1366
Primăria Târgu-Jiu lucrează  la accesarea unor fonduri, în vederea realizării unei piste de biciclişti în Târgu-Jiu. Viceprimarul Aurel Popescu a declarat pentru impactingorj.ro că sunt identificate mai multe locaţii pentru realizarea acestei piste, una din acestea fiind la Drăgoieni.
 
Această dorinţă a iubitorilor acestui sport este în atenţia municipalităţii, proiectul făcând parte din programul primarului, pe  mandatul 2012-2016. Sunt specialişti ce lucrează la identificarea programelor de accesare a fondurilor, în paralel fiind găsite, deja, câteva locaţii unde se poate realiza această pistă. Această investiţie se poate realiza şi la Drăgoieni sau pe Dealul Târgului, pe lângă baraj. Însă se va realiza această pistă pentru biciclişti cu siguranţă, aşa cum s-a promis.
A explicat viceprimarul Aurel Popescu
 
După mai multe solicitări venite din partea târgujienilor pasionaţi de acest sport în aer liber, consilierii municipali ai PNL au solicitat Primăriei Târgu-Jiu să elaboreze un proiect pentru realizarea unor piste pentru biciclişti.
 
Dat fiind faptul că numeroşi târgujieni şi-au manifestat nemulţumirea că în municipiul Târgu-Jiu nu există piste pentru biciclişti, motiv pentru care bicicliştii sunt tot mai des victime ale accidentelor rutiere, considerăm necesară elaborarea, de către Primăria Tg-Jiu, prin serviciile din subordine, a unui proiect prin care să solicite finanţare, pentru implementarea unui program de realizare a pistelor pentru biciclişti, în municipiu.
Se arată în adresa înaintată Primăriei Târgu-Jiu
 
Viceprimarul Aurel Popescu a declarat că autorităţile locale au în atenţie un asemenea proiect, până în prezent găsindu-se locaţiile pentru pista de biciclişti, dar şi modalităţile de accesare a fondurilor. 
 
Curs valutar BNR - 21-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj