Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
SUMA TOTALA FURATA DE LA ANRP, DE ROTARU SI BRIGADA LUI, ESTE DE 267.938.266 DE LEI (peste 60 de milioane de euro) !!!
Aceste sume au fost obtinute, atat de Rotaru in nume personal, cat si prin intermediul sotiei, surorii, a unui verisor si a soferului acestuia.
A. Craioveanu ,16 decembrie 2015,12:04 nr. afisari:5230

Suma totala obtinuta de Rotaru si brigada lui, conform actelor din dosarul de la DNA, este de 267.938.266 de lei (peste 60 de milioane de euro). Aceste sume au fost obtinute, atat de Rotaru in nume personal, cat si prin intermediul sotiei, surorii, a unui verisor si a soferului acestuia. Reamintim ca, ancheta procurorilor a plecat in urma sesizarii DNA de catre guvernul Romaniei, care a efectuat un control la ANRP prin Corpul de Control al Guvernului. Alaturat aveti anexa prin care s-a constatat suma totala obtinuta de Rotaru si familia lui. Ulterior obtinerii acestor sume, Rotaru a investit banii furati in achizitii de terenuri agricole, alte tipuri de imobile, dar si investitii in domeniul energiei. O mare parte din banii furati de la ANRP, au fost introdusi in proiectul CSU CRAIOVA. Exista informatii pe piata, inca neconfirmate, ca Rotaru a contribuit cu sume uriase de bani pentru campania electorala a PSD DOLJ si implicit a candidatului Ponta. De asemenea, se pare ca, Rotaru ar fi finantat in trecut si campania electorala a PDL. In orice caz, intrarea lui in proiectul abuziv CSU, a avut ca scop mai multe directii :
1. Asocierea cu Olguta Vasilescu si implicit cu Victor Ponta, astfel Rotaru ar fi beneficiat de protectia lui Ponta, care urma sa devina presedinte al Romaniei. De asemenea, asocierea cu PSD si cu noii "stapani ai Romaniei" ii deschidea acestuia noi orizonturi de afaceri, dupa modelul ANRP.

2. Fiind constient ca mai devreme sau mai tarziu s-ar fi auzit de aceste faradelegi, Rotaru ar fi vrut prin implicarea la CSU, sa pozeze intr-un om de afaceri de buna-credinta.

3. A acceptat propunerea lui Sandu Mircea, a carui amic este de foarte multi ani, in a construi o noua echipa la Craiova cu scopul vadit de a-l favoriza pe acesta in dosarele penale.

Rotaru, in nemernicia sa, a crezut pana in ultima zi, ca nu va fi tras la raspundere pentru aceste matrapazlacuri, spunandu-le tuturor apropiatilor, inclusiv lui Gheorghita Geolgau si Corneliu Papura, unii dintre cei mai declarati sustinatori ai acestuia. De fapt, Rotaru miza pe faptul ca DNA nu va face nimic impotriva lui, deoarece el a furat banii in complicitate cu MAFIA PDL si ca acestia nu vor fi trasi la raspundere.

Ce urmeaza? Toti banii care i-a furat Rotaru vor fi recuperati cu ajutorul noilor proceduri din Noul Cod de Procedura Penala, astfel ca Instanta de Judecata la propunerea Parchetului, va putea dispune confiscarea tuturor bunurilor si valorilor obtinute din banii furati de Rotaru, indiferent in mainiile cui s-ar afla. Prin urmare, chiar daca banii sau bunurile au fost instrainate dupa 20 aprilie 2012, ele vor putea fi confiscate foarte usor dupa noua lege. Din datele noastre obtinute de la Parchet, se pare ca Rotaru si-ar fi instrainat cea mai mare parte a bunurilor in ultimele luni, insa toate aceste miscari au fost supravegheate de SRI si mai mult ca sigur, actele de instrainare vor fi declarate nule. In ceea ce priveste sumele de bani cheltuite la CSU CRAIOVA, situatia este urmatoarea :

1. Rotaru prin doua societati, pe care le controla, a creditat CSU CRAIOVA cu cca. 7 milioane de euro, bani care proveneau chiar din sumele incasate in urma vanzarii actiunilor de la Fondul Proprietatea. Bineinteles, ca aceste actiuni de la Fondul Proprietatea proveneau din titlurile de despagubiri, obtinute ilegal.

2. Prin urmare, in mod indubitabil, toate sumele de bani care au intrat in conturile CSU CRAIOVA de la aceste societati, constituie un titlu de creanta impotriva acestei persoane juridice si implicit impotriva bunurilor sale. Din informatiile noastre, mai mult ca sigur, in urmatoarele zile DNA va instituie sechestru asiguratoriu asupra tuturor bunurilor, inclusiv a drepturilor federative asupra CSU CRAIOVA, dar si a altor 14 societati detinute de Rotaru si persoane interpuse. In concluzie, jucatorii de la CSU nu vor mai putea fi transferati la alte cluburi, atata timp cat drepturile federative sunt sechestrate. Nu vor scapa de sechestru nici conturile bancare ale CSU, dar si actiuniile detinute de Rotaru la acest club.

3. Nu in ultimul rand, participarea Municipiului Craiova si a Clubului Sportiv de drept public Universitatea din Craiova la asocierea cu BLUE LIONS CAPITAL SA BUCURESTI, devenita ulterior Club Sportiv U Craiova SA, constituie o reala fapta de complicitate la infractiunea de spalare de bani, avand in vedere urmatoarele :

a) La data asocierii celor 3 parti, respectiv iulie 2013 nu s-a respectat procedura legala, prevazuta de Legea Administratiei Publice si Locale.

b) Asociatul BLUE LIONS CAPITAL SA BUCURESTI nu a prezentat dovada disponibilitatii si bonitatii financiare, avand in vedere ca societatea avea un capital de 200 de lei. Ori, este evident faptul ca reprezentatii Municipiului Craiova si a Clubului Sportiv de drept public Universitatea din Craiova au avut discutii in afara procedurii legale cu reprezentantii BLUE LIONS, fiind asigurati de catre acestia ca detin sume de bani pentru a fi investite in acest proiect, sume de bani ce nu au fost declarate in contract, ceea ce denota foarte clar ca asocierea s-a bazat pe finantarea proiectului cu sume obtinute nelegal, de vreme ce nu s-au specificat in contract. Acest lucru este confirmat si de declaratiile publice, facute imediat datei de incheiere a contractului de asociere intre cele 3 parti, atat Olguta Vasilescu, primarul Municipiului Craiova, cat si Badea Pavel, reprezentatul CS Universitatea Craiova, au declarat ca "NOII INVESTITORI" sunt oameni foarte seriosi si dispun de sume foarte mari de bani, fara sa existe la dosarul asocierii o dovada a disponibilitatilor financiare.

c) De asemenea, contractul este unul ilegal si pentru ca obiectul lui este unul fraudulos, avand in vedere ca prin acest contract s-a dat curs unei fapte penale de a inscrie o echipa in competitie in locul Universitatii Craiova. Propunerea, fiind venita din partea Federatiei Romane de Fotbal, persoana juridica inculpata pentru fapta de abuz in serviciu, savarsita impotriva Fotbal Club Universitatea Craiova. Mai mult, odata cu semnarea acestui contract, Municipiul Craiova a renuntat la 2 milioane de euro, suma de bani prin care se constituise parte civila in dosarul Dezafilierii. In concluzie, ce au facut Olguta Vasilescu, Badea si Rotaru ? Au hotarat de la sine putere, fara sa aiba o atributie legala in acest sens, cine sa faca fotbal la Craiova si cine este Universitatea Craiova. Aceste demersuri au fost facute cu scopul clar de a favoriza inculpatii din dosarul Dezafilierii.

d) Ulterior, pentru a implementa acest proiect fraudulos, persoanele mentionate mai sus, s-au dedat si la alte fapte penale grave de abuz in serviciu si santaj. Toate aceste fapte se regasesc in doarul 514/P/2014, dosar care va exploda la DNA in urmatoaree zile. Chiar daca sunt dosare separate, intre dosarul in care a fost arestat Rotaru in urma cu cateva zile si dosarul 514/P/2014, dar si un al treilea dosar care se afla pe masa procurorilor si care vizeaza actiuni de abuz in serviciu si luare de mita, de catre mai multe persoane din raza Municipiului Craiova, inclusiv Lia Olguta Vasilescu, se afla o legatura intriseca.

Prin urmare, decembrie si ianuarie va fi perioada in care MAFIA PSD din Craiova, inclusiv Clona, vor fi destructurate ! Material 100% veridic.

 
Curs valutar BNR - 18-06-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj