Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
DNA investighează afacerea – „Cartierul Chinezesc”
Lia Olguţa Vasilescu şi acoliţii ei sunt tot mai mult în atenţia procurorilor. Aceştia investigând matrapazlâcurile săvârşite în mandatul de primar al Craiovei.
Editie Speciala ,31 august 2015,14:26 nr. afisari:3813

În prezent, procurorii de la diverse parchete investighează foarte multe abuzuri, presupus, săvârşite de Lia Olguţa Vasilescu şi alţi funcţionari publici de la Primăria Craiova. Cele mai multe dintre dosare au fost preluate de Structura Centrală a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde se pare că va fi şi epicentrul viitorului cutremur în ceea ce priveşte „clanul” PSD-ist de la Craiova.

Din sursele editie.ro, la Structura Centrală se investighează mai multe fapte de abuz în serviciu ale Olguţei, ale altor funcţionari publici, dar şi a unor consilieri locali şi care au legătură şi cu afacerera „Cartierul Chinezesc”. Printre altele, procurorii cercetează împrejurările în care s-a hotărât această asociere, încheierea contractului, dar şi alte condiţii stipulate în contract.

Procurorii suspectează, că odată cu încheierea acestor acte, încălcarea gravă a atribuţiunilor de serviciu cu consecinţa prejudicierii intereselor publice. De asemenea, aceştia mai cercetează modul de eliberare a autorizaţiei de construcţie pentru care există indicii că s-a dat împotriva prevederilor legale în vigoare.

Însă aceast caz este numai unul din avalanşa de abuzuri pe care Lia Olguţa Vasilescu şi „clanul” ei le-a săvârşit şi la care procurorii DNA lucrează intens.

Niciodată un primar al Craiovei nu a încălcat legea aşa cum s-a întâmplat în mandatul acesteia.

„Ediţie Specială” reafirmă că tot ce a scris despre Lia Olguţa Vasilescu în ultimii doi ani se va adeverii în curând.

Vom reveni!

 
Curs valutar BNR - 15-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj