Anul XII, nr. 4080
Luni, 13 iulie 2015
CRAIOVENII TREBUIE SA CUNOASCA URMATOARELE: SUME URIASE DE PLATA VOR CADEA IN SARCINA LOR!
,9 ianuarie 2016,13:07 nr. afisari:4712

- Pentru proiectul mafiot CSU, craiovenii au achitat din buzunarele lor pana in prezent, cca. 4 milioane de lei. Aceasta suma reprezinta cheltuieliile de intretinere pentru personal ingrijire stadion, gaze, electricitate, apa de la stadionul "Ion Oblemenco", suportate din bani publici prin Municipiu sau prin Regiile, subordonate Consiliului Local. Intra de asemenea in cadrul acestor cheltuieli, investitiile cu privire la schimbarea gazonului, infrumusetare, chirie etc de la stadionul "Extensiv". Tot in cadrul acestei sume, este inclus si impozitul anual de cca. 100.000 de euro, pe care FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA era obligata sa-l plateasca.

- Cca. 6.000.000 de lei folosinta gratuita a stadionului "ION OBLEMENCO" de catre CSU CRAIOVA, fosta BLUE LIONS CAPITAL SA BUCURESTI. Cu privire la aceasta suma ma raportez la sumele pe care le-a obtinuit PRIMARIA CRAIOVA in procesul falimentului FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA de la Brasov. Se cunoaste faptul ca Primaria a solicitat si a fost inscrisa provizoriu la masa credala pentru suma de aprox. 9.000.000 de lei, asta insemnand cca. 3.000.000 de lei pentru un sezon competitional. Ori avand in vedere ca Primaria a avut asemenea pretentii de la FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA este firesc ca si de la aceasta persoana juridica sa aiba aceleasi pretentii, deoarece se cunoaste foarte bine, ca atat prin Constitutie, dar si prin lege este interzisa orice forma de discriminare. Prin urmare, Municipiul Craiova este obligat sa obtina de la CSU, ce a obtinut de la FCU.

- 2.000.000 de euro, pe care Municipiul Craiova le-a pierdut prin renuntarea la pagubele facute de FRF-LPF si alti inculpati cu privire la excluderea abuziva a UNIVERSITATII CRAIOVA din fotbal. Initial, Municipiul s-a constituit parte civila, iar ulterior a renuntat, primarul Craiovei, declarand printr-un act scris, ca prin locul acordat de Federatie s-a recuperat prejudiciul. In concluzie, locul oferit de Federatie a fost cuantificat la suma de 2 milioane de euro si a fost dat gratuit firmei Blue Lions Capital SA Bucuresti, devenita ulterior CSU.

- Sumele de bani furate de Rotaru de la ANRP si cheltuite in activitatea CSU, vor cadea cu siguranta si in sarcina Municipiului Craiova, avand in vedere calitatea de asociat a Municipiului Craiova in derularea acestei activitati. Mai mult ca sigur, in timp scurt procurorii vor extinde urmarirea penala din dosarul ANRP si cu privire la banii cheltuiti de Rotaru cu acest proiect.

- Nu in ultimul rand, sumele de bani ce reprezinta pagubele uriase ce au provocat falimentul FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA si care au legatura directa cu faptele penale savarsite de Municipiul Craiova, Lia Olguta Vasilescu si alti functionari din cadrul Primariei, cum ar fi evacuarea abuziva si totodata barbara din stadion, santajul si blocajul economic savarsit impotriva actionarilor clubului, in a-i determina sa cedeze brandul UNIVERSITATEA CRAIOVA.

sursa - Adrian Mititelu, facebook

 
Curs valutar BNR - 16-07-2018
Nume valută Valoare
Euro
4.4306
Dolarul SUA
4.1440
Gramul de aur
155.4842
Dolarul australian
3.1810
Dolarul canadian
3.2651
Francul elvetian
4.1990
Coroana ceha
0.1614
Coroana daneza
0.5945
Lira Egipteana
0.5431
 
Editie Speciala - Cotidianul regional al Olteniei
str. Sf. Dumitru, nr. 1, Craiova, Dolj